HEELG

 
AUHFAJIMVLAGNL
 
Now lös min rebus...
 
Så skolan idag var faktiskt riktigt okej, förutom det faktum att det började brinna...
...
Haha!
Ingen kom till skada som tur var! Men nu är det helg vet ni vad, och det betyder... neej, inte sova!
Är barnvakt lördag till söndag, och mamma "råkade" köpa cirkusbiljetter till 4 ungar som jag ska passa. En cirkus. I en stad som jag bott i under 2½ månader. Jag. Och fyra barn.
Wish me luck.
 
Ska ta mig ett bad nu, och ränsa tankarna från matte. It's invading my braaaiiin. amagad.

PUT YOUR HANDS UP IN THE AIR - I KNOW YOU LIKED IT

 
Idag har man då lärt Susanna åka longboard i det fina höstvädret, riktigt kul enligt mig! Hoppas bara hon tyckte detsamma.
I morgon är det sovmorgon, det ser jag fram emot, att sova... det.. låter skönt! 
Nu ska jag ta mig ett bad med lermask och sen göra lite läxor innan jag intar spelposition och regerar onlinevärlden.. hähä skämtar bara jag suger på CoD...

ALL WE NEED IS YOU


ÖREBRO

 
älskar lönedagen.

TESTAR MOBILKAMERAN

 
Me gusta.
 
 

FESTLIGHETER

Bild från skolan/kemi
 
Såe idag har varit en trevlig dag idag, nu ska jag packa till församlingresan som håller på till på söndag, så hörs då! Puss.
 
 
 

TODAY

 

VAD HAR JAG GJORT DÅÅ?

 
Så.. När jag inte pluggat har jag helt enkelt spelat, hehe, slutade 4 idag så har haft ganska mycket på schemat idag. I morgon har jag sovmorgon dock, behöver inte gå upp fören 7 hihi, glassigt! Men nu ska jag ta natta här, bara lite tråkigt inlägg sådäraja, hajdo!

DÅLIG UPPDATERING

Jaa jag vet, jag har uppdaterat dåligt, men råkar vara så att jag är naturare nu, och har inte tid med sådant längre! Ni får helt enkelt vara snälla mot mig ändå...

AGUIGOJAVOBN

Bra skoldag idag. Jag har en egen vit rock till kemin. Hej.

TAGGAR INFÖR FÖRSTA SKOLDAGEN

Teskedarna ligger i frysen (mot påsar under ögonen) och duschen står redo, i morgon är första skoldagen i en helt ny klass i en helt ny skola i en helt ny stad. Jag är ju aningen nervös men ska göra allt jag kan för att preppa mig inför i morgon, ställa 53 alarm osv. Jag är äckligt nervös, inför typ.. allt, so wish me luck, jag hoppas jag kommer ha någon att sitta med på lunch!

EN UTAV NÄRMASTE VÄNNERNA ANVÄNDER "YOLO" OCH ÄR SERIÖS...

 
Nej men seriöst, grymt jobbigt när folk använder "YOLO" och "SWAG" - ysch!
 
Nu sitter jag här vid Skype med en batmantröja och väntar på att det ska bli ny dag, grymt trött på att inte göra något om dagarna, så ska bli lite extra roligt att träffa Adam imorgon! Så om ni undrar  varför jag inte uppdaterar så är det för att jag lånat mig ett liv för en dag! :')
 
 
Tungt.

ONÖDIG INFO

Nordamerika avlägsnar sig från Europa med 8 cm om året.
 
I USA är det förbjudet att fiska i pyjamas.
 
Varje dag dör en ko.
 
I Sverige finns det 2 personer som heter Skalman i förnamn.
 
Ett annat uttryck för hicka är "hyperneuroakustiska diafragmakontraktioner.
 
Sköldpaddor kan andas genom rumpan.
  
DNA för mörkhud är dominant medans vit är reccesivt det bertyder att alla kommer att bli mörkhyade till slut.
 
Det är förbjudet att kyssas för "sexuell njutning" i Iran. Den som ertappas döms till 100 slag med piska.
 
 
Varje avsnitt av Grey's Anatomy är döpt efter en låttext
 
IKEA står för "Ingvar Kamprad Elmtaryd Agunnaryd
 

NÄR (VISSA) TJEJER BARA BLIR FÖR MYCKET

Har tänkt länge på hur jag ska skriva det här inlägget så att jag inte ska trampa på någons tår, grymt svårt though, så ta det med en nypa salt tjejer.
 
Tjejer (inte alla, men ni kan ju ta åt er om ni känner er träffade) skriver ofta på facebook om hur "alla killar är likadana" och att "det inte finns några bra killar", att "alla killar är idioter". Jag kan ju berätta en sak i alla fall; ni har väldigt fel.
 Jag blir så himla arg när jag ser dessa statusuppdateringar om killar som är idioter osv, men vad är inte ni då? Självupptagna små bitchar som drar alla över en kam och tror att ni är mycket bättre än dom, det är så jag ser det i alla fall, no hard feelings, men seriöst? Skärpning nu tjejer! Jag känner gott om killar som är helt underbara så ni anar inte, och ni fortsätter klaga som om ni har rätten att döma hälften av jordens befolkning. Lär er av era misstag och sluta svansa efter såna som inte bryr sig om er, inse vilka som är bra killar och inte så slipper du få "hjärtat krossat". Och medan ni ändå lär er av misstagen kan ni ju passa på att skaffa lite bredare perspektiv och inse att ni gör precis likadant som killarna.
 Det är t.ex. inte bara killar som dissar på sms, inte bara killar som friendzonar och inte bara killar som inte vill träffas mer, ni vet att ni gör/känner precis likadant ibland. 
 
Så snälla tjejer, stop bitching about it. Tackhej.
 
Som sagt, inte alla tjejer som gör såhär så ni behöver inte ta åt er, men ni som känner er träffade kan ju ta det här med en nypa salt och tänka efter lite på det som skrivits.
 
 

SISTA FINA DAGEN?

Idag är troligen den sista fina dagen i år, med sol och värme, så tänker bara steka i solen hela dagen, tror jag blir bra! Hade tänkt gå ut och springa också, men verkar som det inte blir förän om några dagar med tanke på träningsvärken som gör det svårt att ens gå... Så ja! Sola idag, passa upp på mamma som mår dåligt och njuta dom sista dagarna på sommarlovet!
 
Bild från sunne, tycker det ser ut som om man kommit till Narnia på våren eller något, haha, bara jag?

Dryg dag

Har gjort praktiskt taget ingenting förutom att träna och sitta ner. Så nu vet ni det.
 
Nej men ska snart ut och gå i det härliga vädret! Man får liksom passa på nu och få en bränna innan skolan börjar, och att bränna lite kalorier på det är ju inte fel! Så.. Nu ska jag gå! Hajdo :D

SOMETIMES YOU GET THAT FEELING...

...when you know you're freaking awesome and you don't give a shit about the past anymore.
Yeah, let's just admit it, we're all awesome, and no matter what haters say, it's always better to be a lover...
wait...what?
 
Okaj, jag är väl ganska övertrött vid det här laget, lyssnar på "The Ramones" and shit och svettas i mitt lilla flickrum. Haha. Jag är så sorglig ibland så jag måste ge mig själv en kram så jag inte blir deprimerad. *foreveralonekläm*
Insåg precis att jag är jätte dålig på att kramas, borde finnas typ dockor med simulatorer som liksom piper när man kramar obehagligt...
 
Jag gillar att göra folk glada.
 

Tillåter mig själv att skratta högt nu.

 
Bara älskar när folk driver med dessa "fyrabilderienmeme" memes! Helt underbart!
 
Jo föresten, jag tänkte ladda upp ett fint litet videoinlägg senare, dock vet jag inte riktigt än vad jag ska säga, så tipsa gärna om det är något ni vill att jag ska prata om!

HIHIHI :')

Åh, vilken lycka!

WHAT MAKES ME NERVOUS IS PRETTY OBVIOUS - LÄS HELST INTE OM NI INTE VILL BLI UTTRÅKADE

Varenda natt jag sovit i Sunne har jag sovit i en riktigt hård säng, vilket resulterat till en lätt sömn med många drömmar. Har genom dessa drömmar insett vad jag verkligen är nervös inför. För det första är jag extremt nervös ingör att börja gymnasiet här i Karlskoga, tappar andan bara av att tänka på det, bokstavligen. Det visade sig i drömmarna genom att allt jag drömde om var att jag åkte till skolan och fick reda på att alla skulle försöka döda varandra. Usch... Sen var det ju min nya mobil som jag ska få hämta ut idag, också grymt nervös! Övat med min gamla Nokia på att inte tappa mobilen... Vad gör man inte liksom? Har lyckats tappa min Nokia x antal gånger, så är jätte nervös inför att få en ny glasmobil. Usch på det med! Visade sig i drömmarna genom att jag drömde att den klumpigaste personen jag kände plockade upp den ur kartongen innan jag fick hålla i den, haha, var jätte arg när jag vaknade...
 
Nej nu ska jag sluta klaga, dags för mig att ta en bit pizza och vänta på att pappa ska komma hem så vi kan hämta ut den där magiska lilla elektronikprylen.
 
Tjo!

HEMMA FÖR GOTT / SUNNE

 

VA? SKA JAG BARA DRA? IGEN?

Jaa mina damer och herrar (antar att ni bara är damer här though), det ser ut som jag åker till Sunne imorgon för lite tid med min familj! Kommer hem på söndag igen, och då förhoppningsvis med min nya mobil som skulle komma på posten! Längtar verkligen efter en ny! Dock vet jag inte om jag kommer kunna blogga så mycket som jag gjort förut, kommer ju ha en ganska så busy vecka, trots allt veckan innan skolan börjar... Usch, börjar känna lite pirr i magen här nu! Känner ju faktiskt bara 4 stycken på den nya skolan, och då vet jag ju inte ens om dom kommer gå i min klass. Usch usch usch!

KRISTEN DUBSTEP? JORRÅ!

 
Den här låten spelades på XL en kväll, velat hitta den grymt länge nu, och äntligen hittade jag den! Det är alltså en dubstep-låt med lovsångstexter, riktigt bra för en dubstep-fanatiker som mig!

BIO OSVOSV

Näe, var faktiskt bara bio...
Var på bio idag! Madagaskar 3 i 3D blev det, ganska skön film, men är ju fortfarande inte riktigt något i min stil om man vill rekomendera en film eller så... För övrigt har jag nog bara legat och drygat hela dagen, blev väckt vid halv 12 tiden, huhu, ville bara kasta en katt på någon eller nått. Men hoppas på mer sömn inatt, för imorgon ska jag vara duktig och träna har jag kommit på nu, har varit riktigt lat den senaste tiden, inget jag är stolt över!

Så... klockan är 5

Känns som det är dags att sova nu, är dock inte ett dugg trött, synd bara att mina skype-kompis var :(
 
hahaha insåg precis att han sover med glasögon!!

AS LONG AS YOU LOVE ME

 
 
Whaaat Nellie?! En JB låt? Jaa, den här låten är faktiskt bra...

SMIDIG ÄR JAG.

 
Så... jag vaknade idag med exem över hela högra låret, okänd anledning, men känns ju inte särskilt kul. Blev iaf karlstad med familjen sen, och in till lek och bus landet. Lekte ju inte särskilt mycket, men när jag väl ställde upp på en fotbollsmatch så är det väl klart att man ska slå en bakåt kullerbytta ut genom en sån här jä*el...:
... Och slå i huvudet och foten. Men när man väl kommer hem är väl allt säkert-trodde jag, sitter dock med is på fingret efter att jag klämt det i dörren. Jaa... Det positiva här är ändå att jag köpte mig en Samsung Galaxy s3! Tycker det överväger allt det dåliga jag varit med om idag faktiskt! Men ändå, mycket otur?!

GODNATT

 
 
Tar natta tidigt ikväll då Chili/XL programerat in sitt kvällsschema i mitt huvud. Räknar med en uppstigning runt 8 tiden också, inget är som det ska!

CHILI / XL

 
 
 
Om ni vill ha filmer från en väldigt rolig lägerbål osv, så skriv en kommentar så ska jag försöka ladda upp så fort som möjligt!
 

NU ÄR JAG HEMMA

Kommer snart med bilder osv från Arvika och CHILI/XL som jag varit på i fem dagar nu! <3

RSS 2.0