I BELIEVE THIS WOULD BE A GOOD DAY

Haft en riktigt chill dag i skolan idag, förutom det faktum att jag var extremt bitter tills de sista två rasterna, då jag blev uppmuntrad av några goa killar i klassen! Så himla skönt att veta att man har vänner som tar hand om en.
Nu ska jag bada, och sen se om man kanske orkar dra sig ner till affären och köpa fredagsmys med broder, eftersom vi är ensama hemma tills imorgonkväll.
 
Puss och kram!
 

TJEJ MED MYCKET PLUGG

Sååå, sitter just nu och skriver om alla freaking mandat och valkretsar 'n' shit. Väldigt utmattande att lära sig allt detta inför ett prov dagen därpå. Det + känslan att man måste städa på fredag och sen göra i ordning en plan för hur det blir när pojkvännen (förhoppningsvis) kommer över på lördagen, det är vad jag kallar stress! Gjorde nyligen ett fysikprov som passade utmärkt in i min stressade tillvaro. Åh. <3
 
Ska nu skriva klart detta skit-papper som jag arbetat med sen klockan 6, sen ta ett värmande bad som förhoppningsvis kan mjuka upp alla ömmande kroppsdelar som vi har stressen att tacka för.
Tjarro.

WHY DON'T YOU UNDERSTAND THAT I'M NEVER CHANGING WHO I AM?

 
Varit sjuk heeela tiden jag inte bloggat! Vet det är helt sjuuukt. Vanligtvis bloggar man ju något oftare när man är hemma och har tråkigt, men nej, såpass frisk var jag inte, låg mest i soffan och grinade om dagarna och trodde jag skulle dö, nästan så mamma ringde ambulansen ett tag. Men idag hörrni, är första dagen jag är frisk, hyffsat smärtfri sen i onsdags! Känns otroligt bra, och är så himla glad att jag faktiskt överlevde! 
Soe, gick upp 8 imorse för att fira min mors 35 års dag, och blir att fira hela dagen!
Ha en skön dag fokes, för det ska jag ha!

TALAR UT OM MIN SJUKDOM FÖR FÖRSTA GÅNGEN NÅGONSIN

Jag har inte varit frisk på två/tre år nu, utan jag har lidit av en sjukdom (som förövrigt inte är smittsam) som påverkas av mina sinnen och angriper min kropp.
I minst två år har jag varit sjuk, levt med smärta i hela kroppen, ömmande leder och muskler, otroligt känslig hud. 
Jag har levt med den fruktansvärda känslan av ren smärta när jag ska lägga mig varje kväll, gå upp på morgonen, gå, sitta och stå. Det hela blir värre när jag är stressad eller utsätts för psykiska påfrestningar, vilket får mig att undra om jag kommer klara av att gå natur-linjen utan att bryta ihop.
Jag blev ofta retad för att jag var så svag, hade dåliga knän och höfter, kunde inte tåla ett slag, och varken jag eller någon läkare jag träffat vet varför det varit så.
Då kan man ju undra :hur ont gör det egentligen när jag är som mest stressad?
Jo det fick jag veta idag i skolan. Vi skulle ha ett spanska prov, och jag pluggade inte på det (jag vet det var dumt av mig men hade ingen ork), och när det väl var dags för att göra provet, började det göra ont i flera olika delar av min kropp, det gjorde otroligt ont att sitta kvar på stolen, att stödja armarna mot bänken - att ens rätta till tröjan (!) gjorde ont på huden. När jag var klar gick jag hem, men mina hälar gjorde för ont för att gå normalt, likaså mitt smalben. När jag kom hem tvättade jag händerna i varmt vatten, för jag frös så, men jag kunde inte torka dom efteråt, handduken var inte mjuk nog.
 
Jag ville bara dela med mig av det här, eftersom det är få som vet om vilken smärta jag går igenom varje dag, och jag önskar folk kunde förstå varför jag måste vila efter en 3 kilometerspromenad. Något annat jag önskar är att jag skulle kunna byta kropp med någon, för att minnas hur det kändes att inte få ont av att någon håller en hand mot min arm, eller byta ställning på benen efter fem minuter utan att det gör ont.
 
Tack för att ni läste.
Random sten.

10 FAKTA OM MIG

  1. Jag älskar snöbollskrig/kuddkrig, fastän det gör väldigt ont mestadels!
  2. Våren är min favoritårstid!
  3. Jag anser att alla har en yttre/inre skönhet, på ett eller annat sätt, även jag.
  4. Jag älskar att kramas, verkligen älskar det! Skulle jag välja mellan mat och kramar skulle jag välja kramar.
  5. Jag har lätt för att förstå människor, men jättesvårt att bli förstådd.
  6. Jag älskar att bjuda på mig själv, och älskar när andra gör det, det är som att släppas fri!
  7. Jag blir otroligt lat när jag blivit nöjd med min kropp vilket bara sabbar den igen :s
  8. Jag älskar att visa människor min kärlek, särskilt de som behöver/förtjänar det. Vill bara sprida en ren kärlek och lyfta andras vardag!
  9. Jag blir så himla lycklig när jag är kär, men däremot slutar jag äta ordentligt av någon anledning.
  10. Jag ääälskar ämnet biologi! Skulle kunna stanna i skolan flera timmar om jag fick biologilabba!
 

WE ARE ONE SOUL IN TWO BODIES AND I WON'T LEAVE YOU BEHIND.

Kom hem bra sent igår, efter att ha umgåtts ett tag med pojkvännen och firat 60 års kalas ute på landet. En riktigt lyckad söndag förutom det faktum att den gick alldeles för fort...  Nu inväntas trevligt sällskap, och sen blir det att ta ett långt bad och tänka igenom vad sjutton som hände under helgen egentligen. Låter som en härlig måndag!
Chip chip!
En varelse, utav alla söta som gick att hitta ute hos farmor!

ARVIKA YAOW

Sitter just nu i Elins kök, som på den tiden jag bodde här i Arvika. Åkte hit idag, umgicks lite med Mikee och mötte sen upp Tobias innan jag gick vidare mot en myskväll hos Elin med det skönaste tjejgänget! I morgon blir det 60 årskalas för min käraste farmor, så blir väl ÄNNU sämre uppdatering imorgon. Så vi ses väl på måndag, älskar er som hänger kvar!
 

GREAT DAY

Haft lite sådär fullt upp idag, men har varit på ett bra sätt! Började med att gå hem från skolan med min egna downie Philip, som förövrigt är helt ljuvlig att se spela slenderman! Haha, aldrig sett en kille skrika så mycket förut.
Efter att jag följt honom till bussen fick jag ett meddelande av Marcus om att han var påväg så blev att umgås lite med honom också. Helt enkelt en super mysig dag! 
Och nu luktar det killparfym i mitt rum också, kommer sova gott inatt!
Fina överraskningar i min mobil. <3

PLUGG. JA JAG PLUGGAR HEJDÅ.

En gullig liten bild. Så. Tack och hej.
Puss.

ENLIGT MIG ÄR ETT VACKERT LEENDE VACKRARE ÄN EN SNYGG RUMPA

 
 
Sitter just nu i soffan efter en lång, men ändå kort dag, är ganska förvirrad för tillfället!
Skolan var helt okej också för tillfället, men känner mig smått deppig över den gula tonen i mitt hår, som smått överlappas av vit/lila slingor som jag har silverschampot att tacka för. Awesome.
Tänkte ta mig ett långt bad, om inte varmvattnet tar slut igen, hihi.
Ha de!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

WALLA DEPRESSING DAY JAO

Vaknade klockan 1 efter en jätte konstig dröm om Idol-Moa. Gick ut med hunden och nu sitter jag här i min ensamhet och pratar med Oscar på Skype.
Bultande huvudvärk och slut på jordnötsbågar också, så himla synd om mig. Ska snart börja med att städa mitt rum också, får se hur det går, haha kommer säkert möblera om hela skiten. Oh well.
 
 
Hej Oscar, jag vet att du stalkar mig.♥

TRÄNINGSRESULTAT

Jag vet att det inte är mycket för er, men det är mycket för mig.
Det ser ut som två helt olika kroppar enligt mig, och jag är så himla nöjd att jag ens tagit mig den lilla biten som jag faktiskt gjort. 
Som sagt, det ser inte ut som mycket i skillnad för er, men för mig är det som att se på två olika kroppar, och jag är så himla nöjd med den nya!
 
 
 

 
 

 

SÄNGLIGGARDAG

Har verkligen bara legat i sängen hela dagen idag, knappt orkat klä på mig! 
Ska bara ligga kvar här hade jag tänkt, är såpass sliten i huvdudet. Tjarro!
 
 

RSS 2.0