I RAN AWAY FROM YOU, INTO YOUR DREAMS

Idag följde Adam med mig hem direkt efter jobbet, så har mestadels bara ätit idag...Så som man gör när man får gäster! Har även försökt att ta mig några klunkar kaffe, går ju lite sådär... Annars har jag ju bara plågats av myggbetten över hela benen och fötterna, samt behovet av en dusch, så det är väl det som står på listan innan jag tar natten, och imorgon är sista arbetsdagen, sen drar jag till Arvika ett tag!
 

BUSY GURL

Har precis kommit hem efter ca 4 timmar på stranden tillsammans med familjen och en annan familj här från Karlskoga. Nu för tiden innebär tydligen "grillning" att man ska spela fotboll i sanden också, extremt utmattande, och är säker på att jag kommer ha en rejäl träningvsärk i benen imorgon, men inte mig emot! Nu har jag bestämt mig för att bara ligga här i sängen och chilla, så som man ska göra på sommarlov enligt mig!
 

MELLANMÅLSTIPS

Tunn-knäckebröd/philadelphiaost,light/gräslök
 
Måste bara tipsa om ett väldigt enkelt och faktiskt rätt så nyttigt mellanmål!
Är verkligen hur gott som helst med gräslök på smörgåsen/knäckebrödet, och är hur nyttigt som helst - sätter igång matsmältningen, rik på t.ex. järn och innehåller A-vitaminer.
 
5/5* för att det är så gott med det till philadelphia ost också!

TRIST DAG

Sista veckan som jag jobbar nu, bra drygt att ta sig upp ur sängen på morgonen ändå och släpa sig till sitt långtråkiga jobb. När man kom hem blev det bara en liten stunds vila tills jag åkte ner till frisören och klippte håret. Vet inte riktigt om jag är nöjd än, eftersom jag inte blev stylad där, men längden är sparad i alla fall, så det är jag nöjd med! Nu ska jag bara slappa här ett tag, vill egentligen träna men känner mig helt oinspirerad at the moment.. jaja, what to do?
 

DON'T STAY IF YOU DON'T WANT TO


VISITS

 
Nu har hela familjen åkt till Stockholm över dagen, och jag är ensam hemma kvar.
Ska röja upp här, sen får jag finbesök från Örebro! Ska bli hur kul som helst, var så länge sen jag fick besök av nära vänner, haha, just Nellie being pathetic...

NOSTALGIA

Igår kväll unnade jag mig något jag inte gjort på ett riktigt långt tag - varma mackor och pokemon!
Måste dock säga att pokemonfilmen gjorde mig lite besviken, menmen, det finns fler pokemonfilmer! Mackorna var grymnt goda i alla fall...
 

IT'S OFFICIAL - I'M GOING FOREVER ALONE.

Visst, jag saknar det där med att ha en pojkvän - ligga i sängen och se på film, kramas och pussas,  alltid ha någon vid sin sida osv osv... men känns som jag bara borde gå och bli forever alone istället. Vägen till ett förhållande är grymt jobbig, och tiden efter ett förhållande är också jobbig, att hitta någon ny är jobbigt och att gå runt med sårade känslor dygnet runt för att man är osäker på kärleken är också jobbigt, för ja, det är min vision av kärlek.
 
Bajs tråkigt att bara gå runt och vänta på att ett under ska ske och att man ska hitta den rätta och leva lycklig i alla sina dagar, kommer troligen aldrig hända ändå, så ger upp nu.
 
Nej, blir väl att leva i celibat för mig, inga förhållanden eller liknande, grymt frustrerande med kärlek anyway. Det blir jag och 78 katter som dör tillsammans. ♥
 
 
 

Sötaste hunden någonsin.


PANNKAKA

 
 

 
Asså.. är jag den enda som tänker på dessa konstiga ord? Typ som "pann-kaka" och "grön-sak". Haha! Asså grönsak... en grön sak... hahaha, dör..
 

DAGENS SANNING:

People write unnecessary shit on Facebook because they are too afraid to say it face to face to someone.
But sometimes they do say things face to face... it's still unnecessary shit.
 
Blir så himla förbannad när jag ser människor vara elaka mot "utsatta" och "utstötta".
Att man bara inte kan visa respekt? Vissa verkar ju ha grymt mycket svårigheter med att låta bli att kommentera något elakt om något är annorlunda. Särskilt det här över Facebook asså, assholes, assholes everywhere!
Och det värsta är ju att folk som varit grymt snälla mot mig, plötsligt beter sig som ett arsle mot någon annan, som liksom vågar vara sig själv.  Grymt irriterande, det är ju liksom inderekt mobbning! Allt det där elaka man får höra är ju inget man bara glömmer, utan det byggs ju upp och fortsätter byggas upp till den dagen då självmord är det enda allternativet! "Oj, så hon överdriver nu." Tänker ni väl då, men det är fullkomligt sant.
Ska man ge kritik så ska det va KONSTRUKTIV kritik, och då ska det väl ändå inte vara som en kommentar så alla kan se? Det är väl inte något alla på hela facebook borde se?

Är jag den enda som faktiskt lägger märke till sånt här?!
 

SPRINGANDE SJUKLING I FULL RULLE

Känner att jag börjar få feber när jag fryser i min munktröja och långbyxor mitt i sommarn.. Nej vänta, vi bor ju i Sverige.
 
Tänkte gå ut och springa med mamma idag, men känner att jag inte riktigt är helt kry, bättre att vila upp sig än att förvärra allt genom att springa i regnet. Ye seems legit. Har dessutom bra med träningsvärk i rygg, lår och rumpa, så får bara sitta här och vänta på att pappa ska komma hem med något jag kallar för "temperatur kollare". Ibland är mitt vokabulär inte i form...
 
 
 
 

HÄRLIG KVÄLL

Nu ska jag göra i ordning mig och gå ut på balkongen i den pottheta kvällssolen för pannkakskalas med familjen! Sen blir det in igen och se på Top Model, med en Kicks i handen! ♥
Taggar även inför den kommande veckan, har några fina möten inplanerade här i Karlskoga, bland annat får jag besök av världens finaste Elina och Hannah som kommer och hälsar på från Örebro! Ska bli fruktansvärt kul!
 
 
 

BELIEBERS...

 
Seriöst, asså jag hatar inte Justin Bieber, jag ogillar hans musik, men jag hatar honom inte - bara för att göra saken klar här - men folk som älskar, dyrkar och ber till Justin Bieber verkar ju inte lite överdrivna enligt mig. Liksom bara beteendet att gråta över Justin Bieber eller typ hata Selena Gomez är ju löjligt. Han är väl precis som vilken annan människa som helst, bara att han kan sjunga. Beliebers klagar på Justin-hatare, medan deras egna, överdrivna känslor för honom spammar sönder hela internet. Sen om någon Justin-hatare skulle säga att Justin är gay eller något, liksom so what?! Jag gillar t.ex. Gemini, om någon skulle säga "Gemini är gay" skulle jag inte bry mig ett piss. 
 
Så snälla ni Beliebers, tagga ner lite. Kritik är en del av livet, varesig det är konstruktiv eller inte, låt Justin ta hand om det själv. Sluta upp med försvarsfasonerna, jag är säker på att det är dom som gör att Justin-hatare håller på som dom gör.
 
Ville bara lätta på hjärtat lite, för jaa, jag stör mig på alla statusar på Facebook om Justin, och jag stör mig när jag ser folk gå runt med "I <3 JUSTIN BIEBER" på tröjorna eller i pannan. Gör något vettig av tiden/pengarna - förändra världen eller något liknande, miljön är ju mer sårad av oss än Justin Bieber är t.ex.
 

MINA VARMASTE REKOMMENDATIONER FÖR DE UTTRÅKADE

Finns nog inget bättre än att se/höra folk som är höga. Nästan så man får ett rus själv!
 
 
 
 

KVÄLLSSOL


GIVE.ME.FRÄKNAR.

 
 
Mina syskon, inte bara med fräknar, utan även med världens vackraste ögon. ♥

WORK OUT

När man kommer hem från jobbet ser man pappa stå och bygga ett nytt golv till balkongen - alltid lika skönt när nånting blir gjort! På tal om att göra något så ska jag träna nu! Gick ju lite sådär åt skogen med min månadsplan, så får komma ikapp nu asså! 
 

WHY PLANET EARTH IS AWESOME

 

THE NR 10 FACT

 
 1. -
 2. -
 3. -
 4. -
 5. -
 6. Nästan ingen i min kontakt lista har fått behålla sitt riktiga namn. Exempel på dessa andra namn är:
Batman - Ida
Betty! - Pappa
Catwoman - Selma
Fantomen - Chawan
Fransk general viktor lubert - Viktor
Frigolit - Elin
Lamapojken - Lillebror
Skalman - Oscar
Wonderwoman - Johan
Zäta - Erik
 
 

TODAY WAS JUST AN OTHER DAY

Hembakad blåbärspaj/godaste fruktsalladen ever!

10 SAKER NI KANSKE INTE VISSTE OM MIG

Minns att det var väldigt populärt med den här kategorin i början av året, tänkte ta upp lite fler saker som jag kommit på allteftersom.
 
 1. Jag ogillar kroppskontakt starkt, med undantag från människor jag känner att det "klickar" med - it's all about the chemistry.
 2. Jag har grymt svårt för att låta andra bjuda på något, får alltid skuldkänslor.
 3. Jag är väldigt paranoid när det gäller sjukdommar, både när det gäller symptom på mig eller symptom på någon annan.
 4. Jag blir sällan irriterad/sur på en kille, men väldigt ofta på tjejer. Därimot blir jag sällan arg på tjejer, men väldigt ofta på killar - men det betyder inte att jag ofta blir arg/sur, bara som jämförelser liksom.
 5. Det går sällan flera minuter utan att jag upplever smärta någonstans på/i kroppen.
 6. Jag hatar att höra min röst.
 7. Jag kan inte komma ihåg senaste gången någon sagt "Jag ska, jag lovar" och faktiskt inte ljugit för mig.
 8. Det har spridits rykten om mig som är något utav det roligaste jag hört!
 9. När jag var liten ville jag färga håret svart med rosa slingor, samt gå runt med värsta emo kläderna, aww yeah..?
 10. Jaaag kommer inte på en sista :D

I WAS PRAYING THAT YOU AND I MIGHT END UP TOGETHER

 
Vaknade runt halv 12 tiden, efter att ha sovit i 11 timmar - välbehövt!
Sen drog jag ut på en halv mils jogging/pw, också välbehövt. Men nu ska jag förbereda mig själv för att börja baka blåbärspaj, På något sätt är det alltid jag som tvingas baka här i hushållet!

BRAO DAG

Jobbet gick ovanligt snabbt denna fredag, vilket jag var väldigt nöjd över. Efter jobbet blev det hem och vila upp mig ett litet tag innan jag träffade en blivande klasskamrat för en promenad, resulterade till att han stannade över på något som skulle likna en middag, men det var ju inget annat än kul!
Nu ska jag antingen sova som en stock i flera timmar, eller så ska jag hålla mig vaken otroligt länge... det återstår att se, pusshej sålänge!

I KNOW TODAY IS GONNA BE A GOOD DAY

Till jobbet om en timme, sen tar jag helg! Ska bli så himla skönt att bara sova ut! :D

MY LOVE


AWESOME KARLSKOGA IS BEING AWESOME

Nu är jag glad igen. 
:)

REFLEKTIONS


Taggad till tusen

Nu ska jag slänga i mig en snabb, försenad lunch, sen springer jag ner till bussstationen här i Karlskoga och drar till Karlstad i några timmar och träffar Ida för lite shopping och fika! Får äntligen dra fram den gömda 500 lappen från mitt lilla lönekuvert. Skojj!
 
 
Fin bild Oscar tog med min kamera. Jag gillar soptunnor.
 
 

busigt!


I guess i'm feeling better now that you're out of my life.

 
 
Har gjort i ordning mig för ännu en dags arbete, eller arbete och arbete, jag bakar sockerkakor och går runt med rullstolar haha ;)
Är dock grymt trött, höll mig vaken så smidigt genom att ligga uppe och prata i telefon. Muy bien Nellie, muy bien!
Nej men nu ska jag börja dra mig, kanske städa rummet lite och så innan jag går.
 
Pusshej!

OSCAR

Hej Oscar!
Kände att jag ville göra det här på ett annat sätt än mina tragiska sms som jag skickar hela tiden...
Vad jag ska göra? Berätta hur mycket jag tycker om dig!!

Kan inte tänka mig en bättre vän än dig, du är liksom den bästa utav dom bästa! Oavsett vad problemet är (och det har varit många problem) så har du alltid funnits där för mig, lyssnat i timmar på när jag klagar över tillvaron, men du säger aldrig ifrån, du bara lyssnar och ger goda råd. Och du är den enda som vet absolut ALLT om mig, mest för att jag alltid pratar med dig så fort något händer i mitt liv, och det är helt grymt att du alltid finns där! Kan inte önska mig någon bättre än dig!
 
Kan inte fatta att vi har så lika intressen fastän du är kille och jag tjej, och kanske därför det klickade så bra mellan oss, och det blir du och jag som flyttar till ett annat land och surfar i ett år!
 
Var bara tvungen att berätta hur mycket jag tycker om dig, jaa, jag älskar dig till och med. Du är helt underbar Oscar Nilsson. En bättre vän får man leta efter... i en annan värld! ♥

Never mind, i'll find someone like you


SOMMARLOV +

 
 
 
 

ARVIKA

Varit i Arvika idag, därav den dåliga uppdateringen!
Orkar inte lägga in bilder och trams, för ska upp tidigt imorgon och gå till mitt sommarjobb! Ska bli spännande och lite läskigt faktiskt...
 

Avlider.

Vackert med sugmärke i pannan...Ska aldrig mer leka med sugproppar.

Breathe me.


TRERÄTTERS A LÁ PAPPA OCH MIG

herregud vilken töntig rubrik.
 

KINGS OF LEON


DEPRESSING DAY

Usch.
Jag är inte glad i Karlskoga... Tar tillbaka det där med att det skulle vara kul att vara på stranden för första gången... Visst, det var många sixpack osv, men jag känner ju ändå inte igen någon, så det är ju lite tråkigt..
Och sen peppar mamma med "ja, men om en vecka börjar du ju sommarjobba!!".
 
wiii...

Tagga stranden

Min rygg känns bra, och vädret är fortfarande på topp, det betyder att jag ska gå och steka på stranden idag!
Det blir första gången jag är på stranden här i karlskoga, så det blir la intressant :)

SOMETIMS I LIKE TO MAKE MYSELF BELIVE...

...That the reason why it hurts, is because it was true love.

 

 


TODAY IS A GOOD DAY

Vaknade av att mamma ringde runt 12 tiden, och berättade att jag minsann skulle ner till Sibylla och köpa pommes till mig och mina syskon! Så blev en tripp ner till Sibylla och käka lite bland gamla gubbar som skriker på fåglarna - LÅT BLI MITT MOS!!
 
Sen blev det hem, och då kom mamma med en liter jordgubbar som vi fick festa loss på, en riktigt härlig dag, när man faktiskt kan göra lite saker här i staden!
Dagens utfilt

JUST OMEGLE....


Stranger: yeah dirty talk me


You: mud.

B-B-B-BIKINI VÄDER

Nej, jag har inte "fotoshoppat" låren, det är ljusen bakom som får kroppen att se "knölig" ut.
 
Här i Karlskoga har vi haft bikini väder heela dagen! Superskönt, synd bara att jag haft så ont i ryggen att jag inte kunnat ta mig upp ur soffan, men gick ändå runt i bikini och magtröja i hopp om att jag skulle känna mig bättre så vi kunde åka till stranden.  Men icke sa nicke! Har bara lågit hemma och svettats som en gris i det väldigt ovanligt härliga vädret. Kul tycker jag.
 
Men nu ska jag ta natten tror jag, sov gott allesammans, jag vet att jag inte kommer göra det i alla fall...
 
Btw; älskar min nya bikini från Tyras, så himla grym! 250 spänn tror jag den gick på, helt okej pris!

SOMETIMES LIFE TAKES AN UNEXPECTED TURN

I hope you're happy with the choise you've made, you left alot behind you last night.
And i hope you'll find peace, more than you did on planet earth.
And i hope that the family you left behind you will treasure the small amount of time you spent here forever, since you didn't.
I hope you'll look down at them, and protect them with your spirit, they'll need it.
But mostly, i hope you'll
 Rest In Peace.
 

TRÄNINGSVÄRK DELUXE

Här halvligger jag i soffan, med en rygg som får mig att känna mig smått funktionshindrad. Av någon konstig anledning lyckades jag träna ryggen mer än medvetet igår, och kan nu varken gå, vrida mig, böja mig, eller sträcka på armarna. Det märks helt enkelt att jag inte tränat på ett tag.
Så nu ska jag bara ligga här i soffan och ömka mig, sen blir det att lägga sig tidigt för att slippa smärtan. Med andra ord - kass uppdatering idag garanteras.
 
Hade.
 
 
Saknade dagar..♥

TIPS - I LOVE... LÄPPBALSAM

 
 
Måste bara säga att det här läppbalsamet är helt underbart!
Man får jätte härliga läppar av det, och när det har torkat får man en jätte fin färg på läpparna!
Rekomenderas varmt.
Köptes på Kicks - 49 kr. 
 
 

FALLING

 

Då kör vi!

Från och med nu - idag, börjar min träningsmånad. Har nyss vaknat så blir väl en nyttig frukost vid lunchtid hehe... Sen blir det träning i youtube style, det är nämligen så att en kvinna laddar upp 4-11 minuter långa träningspass på youtube, som är precis som att gå på ett pass på gymet, så har sparat ca 7 såna som jag ska gå igenom en efter en! Helt underbart tycker jag. Men nu ska jag börja koka ägg, pussen!

I CAN'T BE YOUR FREAKING SUPERMAN

 

NY LIVSSTIL JULI-AUGUSTI 2012 ( mest meme till mig själv, inget ni behöver läsa! )

Nej vet ni vad!?
 
Jag har verkligen gått upp i vikt... Det känns t.o.m. -och jag gillar det inte!
Så därför har jag bestämt mig för att jämt prova på en ny livsstil i en månad, och ser jag resultat efter den månaden ska jag fortsätta med det!
 
Det jag ska göra är att vara mycket mer vaksam över vad jag stoppar i mig, äter något onyttigt praktiskt taget varje dag, det + min minimala träning (motion över lag) = fetma inom kort!
Sen ska jag uppenbarligen träna mer. Första veckan kör jag 2 pass, andra 3, tredje 4 och femte 5 pass på en timme vardera..
 
Samtidigt ska jag göra en träningsdagbok, och skriva ner vilka pass jag gillat mest, vilken vecka jag mått bäst på osv... Så jag kan anpassa min träning efter mina "behov" i framtiden.
 
Så... då ska jag börja spara träningsvideos från youtube, eftersom jag inte vågar gå till gymet här i Karlskgoa hehehe.
 
 
 

RSS 2.0