WHEN LIFE GETS HARDER - YOU MUST HAVE JUST LEVELED UP


LÖRDAGSPYSSEL

Har stått i köket nu ett tag och pysslat fram lite lördagsefterrätt, otroligt enkel och sommrig efterrätt bestående av hemgjord glass, hemgjord maräng, frukter och lime.
Önskas recept? Kommentera om det så lägger jag upp receptet så snabbt jag kan!

INGENTING STÅR ÖVER MIG

Gårdagens grillning fullbordades med funnybunny och rundpingis. Extremt kul när nästan alla har fått sockerkickar av all dricka!
Nu täntke jag vakna till lite med CoD med min bror, så får jag se om det blir någon bakning idag, hoppas!

INGENTING STÅR ÖVER MIG

Drar ut en sväng med karlskoga folket för att grilla marshmallows och spela sällskapsspel, mys!
Återkommer snart med bilder!

AWESOME WEATHER IS BEING AWESOME

Var så fruktansvärt härligt väder idag, så bestämde mig för att klä mig i så lite som möjligt (missuppfatta ej) för att bli så brun som möjligt. Lade nämligen märke till hur fruktansvärt blek jag är! Men har i alla fall fått mig lite färg nu i vårsolen, vad har ni gjort idag? :)

FEM AV FEM TOAST-MATERIAL

Såg reklamen för "Arginne resist" för nån vecka sedan, och blev verkligen helt såld, så gick och köpte den bara några dagar senare. Har använt den en gång men håret är verkligen som förvandlat! Jag har inte fått några tovor sedan jag använde den sist och topparna ser så himla mycket bättre ut. 60 :- la jag på den här om jag minns rätt, verkligen värt pengarna!

GRATTIS PÅ NAMNSDAGEN BROR!


*


NEW IN

Blev en liten shoppingrunda i den lilla staden Arvika igår. Man tror inte att man kommer hitta något, men när man väl ser att Butik Annorlunda fått in nya skor från Nelly är det inte så svårt att tömma plånkan snabbt! Dessa snygga stilettklackar fick jag för så lite som 250 kr, och solglasögonen för endast 80 kr på Lindex och fick t.o.m ett fint litet tygfodral till - Tycker jag fyndat bra!

DET VAR DU SOM FICK MIN FALLSKÄRM ATT VECKLAS UT

Ååh, vägen till Arvika var ungefär som en dröm/mardrömm som gick i uppfyllelse! Jag och mormor satt nästan hela vägen till Arvika och pratade om stjärnor och planeter när jag nämde hur gärna jag ville se ett norrsken. Och gissa vad som dök upp på himlen i just den stunden? Jo ett blått, vackert norrsken! Mardrömsdelen i den här historan ägde rum påväg upp för en isbelagd väg som leder till toppen av ett berg, som skulle ge oss en utmärkt utsikt över norrskenet, men det är inget vi behöver gå in på, ingen vart ju skadad!
Men nu ska jag börja göra iordning inför den obligatoriska myskvällen! Pussar och kramar!

MA SECOND HOME

Ska snart bege mig mot mitt andra hem i hemstaden. Väskan är endast packad med träningskläderna än så länge, och håller på att spruta mammas gudomliga parfym över kläderna som ska med under veckan. Min mormor kör mig till Arvika idag, så himla skönt! Hatar att ta söndagstågen eftersom dom går från stockholm till oslo, gissa vem som får sitta bredvid en okänd person i en vagn där alla fiser? Jo det är ju lilla jag!
Men vi får höras sen när jag kommer tillbaka till Karlskoga, sköt om er så länge!


LÖRDAGSMYS FRAMFÖR MELODIFESTIVALEN

Kom igen nu Sverige, rösta på Loreen!

FAVOURITE - REPRIS

Glad fredag på er!
Hoppas ni haft en lika bra dag som jag haft, fick nämligen precis MVG i ännu ett delprov i Svenska NP, hoppas verkligen jag sätter ett stort fett MVG i slutbetyget nu också!
Är hemma i Karlskoga, lyssnar på hardstyle på youtube och letar efter liv på facebook, sånt som man gör när man är hemma helt enkelt. Har verkligen inget att skriva här, jag är ledsen... Vi hörs ikväll istället!
Besos y abrazos.

TRAINING MADE FOR KILLING, KILLING CALORIES

Just nu: I mina lår bränner en otroligt envis träningsvärk som fått mig att gå som en vandrande pinne idag, men det känns bra, som en vis person en gång sa (jag), "If you're going to do it, do it hardstyle", pumpade nämligen dubbla vikter på gymet igår! Är riktigt taggad på att få drömkroppen till sommaren nu, faktiskt bara 60 timmar konstant träning kvar, 4h/vecka i 15 veckor. Lätt som en plätt liksom! Kosttillskott för hud, hår och naglar 3 gånger om dagen kommer göra lika mycket gott. Someone's going to be hawt this summer!

HEJ FÅGEL


I'm coming home

Idag ska jag åka tillbaka till min hemstad efter ett härligt sportlov i Karlskoga. Kommer bli skönt att kunna gå till gymet igen, att kunna se sina klasskamrater igen, för tro det eller ej, men jag tycker på sätt och vis att det är grymt tråkigt med lov, jag älskar att vara i skolan tillsammans med min klass!
Anywho.. Tänkte äta lite frukost nu, sen ska jag packa inför ännu 5 dagar i min hemstad.
Besos / Nellie

La gente esta muy loca

*le being confused without no reason*
Hej där alla dundersköna människor! Tänkte öppna min nya blogg med ett par rader om varför jag är här och vem jag är. Jag startade en ny blogg pga att min gamla blogg var så otroligt packad med hatkommentarer. Inget som behöver grävas upp ur askan, så tänkte också berätta lite om mig själv:
Jag är en snart 16 årig, väldigt glad tjej, som nyss flyttat till en annan stad med mina föräldrar och syskon. Ändå går jag kvar i skolan i min gamla hemstad för bästa möjliga betyg inför gymnasiet där jag tänkte gå natur. Efter gymnasiet vill jag bli antingen kirurg eller jobba inom räddningstjänsten, och för att se till att jag verkligen räddar liv så kommer jag börja donera blod och plastma när jag fyller 18.  Jag är kristen-protestant, väldigt spontan och har nog skrattat halva mitt liv.

Bara lite om mig, resten får ni klura ut själva hähäh!
Puss på er sålänge ♥

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0