FAVORITERNA JUST NU


MINA PLUGGTIPS

 • Först och främst, stäng av TVn, logga ut från facebook, stäng ner 9gag och lägg undan telefonen!
 • Slå upp wikipedia och youtube.
 • På youtube ska du INTE söka på Rihannas senaste låt, sök på Antonio Vivaldi-The four seasons, klassisk musik stimulerar hjärnan och hjälper koncentrationen!
 • Ät något emellan åt, som en banan, bananer har en uppmuntrande effekt och hjälper hjärnan!
 • När du märker att du har ett "flow", sluta inte!
Bara lite snabba tips, som jag tänkte följa nu!

Världens bästa vänner!

Fick nog den bästa födelsedagen en nyligen 16 årig tjej kan önska sig, jaa, det var bättre än att få en bil som i "sweet sixteen".
Började dagen med att gå till skolan som vanligt, men innan jag och Ida skulle gå dit ställer hon sig utanför dörren med en kärleksbakelse på ett fat och ett födelsedagskort. Så gulligt!
Senare satt jag och skrev på en astronomiinlämning när Selma knackar på dörren och säger åt mig att ta på mig skorna och att vi skulle gå en sväng. Det första hon gör när jag kommer ut på trappen är att binda en halsduk över ögonen på mig. Sen är ju då allt svart tills jag kommer fram till en okänd destination, där ögonbindeln åker av samtidigt som Ida, Elin och Selma sjunger för mig. På bordet står en tårta och paket, samt en krona som det stod "Grattis Nellie". Så himla härliga är dom! Fick dessutom världens skönaste födelsedagspaket ;)
Bilder lånade från Elin.
www.itbotc.blogg.se

Hela kvällen avslutades med Tim hemma hos mig. Helt perfekt dag från 06.00 till 24.00!

Lycklig+++

Jag må vara solbränd, ha suttit på ett tåg i mer än 2 timmar, och ha skavsår, men är så otroligt nöjd med dagen ändå! Vaknade av att familjen sjöng för mig på min nästanfödelsedag, och fick frukost på sängen. Sedan dess känns det som jag bara åkte tåg och gick ut på ett 4 timmars långt "jag bara går" äventyr tillsammans med Linnea, som avslutades hemma hos Tim ♥
Nu ska jag bara dunsa ner i sängen, efter att jag har lagt i ordning mina lakan som på något sätt alltid lyckas knycklas ihop..
Godnatt!

Just brunchin'

Sitter just nu och brunchar med min familj och några vänner, superhärligt här i solen, och en ny härlig lista på spotify på det. Har dock varit svårt att hålla sig vaken då älskling ringde mitt i natten och hade tråkigt, haha, jag måste ha pratat i sömnen när jag tänker tillbaka på det...


URSÄKTA... MEN ÄR NI HELT SINNESSJUKA HELA BUNTEN?!

Jag blir så himla ledsen över såna här saker...
Vet inte om alla hört om det, men den högsta domstolen tycker tydligen att lärare ska få använda våld mot stökiga elever. Skulle det vara samma sak med föräldrar och barn då, eller? För i såfall flyttar jag nog till ett annat land!
Blir så fruktansvärt upprörd, då jag har ett antal vänner som blivit slagna i skolan och hemma, personer som inte alls är särskilt stökiga. Sen ser jag också kommentarerna på aftonbladet, om att barn borde få smisk direkt på skärten inför alla elever på skolan. Driver ni?! Tänk om barnet har en diagnos som damp? Vad ska man göra? Slå dom ja men det blir nog mycket bättre!
Så fruktansvärt arg att jag skulle kunna kvadda en bil. Idioter är vad dom är. Skulle aldrig kunna tänka mig att visa respekt för en vuxen som slår mig. Aldrig. Faktum är att jag nog skulle slå tillbaka, för en vuxen som måste slå barn för att kontrollera barnet måste vara riktigt kass med barn. De borde inte ens få jobba på en skola.
Blir rent av ledsen när jag även ser hur många föräldrar som lär sina barn visa "respekt" genom att slå dom, det måste ju ta ett stopp! Det är hemskt! Finner inte ens ord för hur fruktansvärt denna "bestraffningsmetod" är...

INLINES, PROMENADER, SOLBRÄNNOR OCH LONGBOARD

My day , right up there.
Känner mig lite smått mörbultad. Har varit ute praktiskt taget hela dagen, men har jag lågit och gottat mig i solen? Självklart inte! Tror nog detta måste vara den mest (frivilligt) aktiva dagen på länge för mig, då jag inte riktigt låtit benen vila på ett bra tag. Började med en 4 timmar lång "utflykt" med klassen, efter det åkte jag inlines med Ida och som vi sen bytte mot våra longboards. Har fått mig en väldigt vacker bonnbränna i nacken också!
...

Fin låt!

SOMMAR OCH DANSPAUSER

Härligt härligt, men farligt farligt... Glömt solkrämen i Karlskoga,hoho! Dansa Pausa på radion, inte ett moln så långt ögat når, USA-bikinin sitter på och jag väntar fortfarande på att älskling ska höra av sig så vi kan hitta på något i det fina vädret! Kan dagen bli bättre? Jag kunde ju skippa buddhism frågorna och få IG i religion, men tror nästan jag föredrar bra betyg framför en dag utan något att göra... Svider dock lite.
Nej, nu ska jag ut och få färg!
Chao!

ORIENTERING - FINNER INGA ORD

Det finns något jag hatar mer än flugor, getingar, tandläkare, dålig andedräkt och historiaprov, och det är orientering!

Kanske inte meningslöst, men så himla majsigt (finner inga ord) så det finns inte! Hade orientering idag, visst, fint väder och så, men när man går vilse, tappar skorna i mossan och river upp benen så man ser ut som en kattleksak är det inte lika vesentligt med fint väder längre! Blöh. Jag är arg.
FUUUUUUUUUUUUUUU
Nu ska jag ta hand om min nackvärk jag har, sen fixa med läxor, åååh, livslusten!


DET BÄSTA MED ATT VARA VÄNSTERHÄNT!

Näe nu tänkte jag efter lite igen, insåg att mitt inlägg om varför det suger med att vara vänsterhänt var väldigt tråkigt och deprimerande, särskilt om jag har vänsterhänta läsare där ute, så tänkte vara lite optimistisk här och skriva ner varför det är så bra med att vara vänsterhänt!
 • Vänsterhänta har större chans till att bli genier!
 • Vänsterhänta är tydligen bättre än högerhänta på att spela TV-spel! (kan förklara mitt lilla beroende..)
 • Vi är oftast mer konstnärliga än högerhänta, vilket ger oss snabba MVG i estetiska ämnen som bild, slöjd och hemkunskap!
 • Vänsterhänta är bättre skådisar än högerhänta enligt statistik!

Aw ye.
Nu ska jag lyssna på klassisk musik och läsa om buddhismen, preppa mig för orienteringen imorgon, skriva ner alla mina träningspass inför skolans träningsprojekt, skriva en kemilabbrapport, söka lite miljöfakta inför biologin och... vem försöker jag lura, jag ska läsa lite om buddhismen sen ska jag slappa!

Uppdate: Inte ens det gjorde jag, rise against och skumma igenom wikipedia... Lazyness lvl 1000

DÅ KÖR VI - MYSKVÄLL MED MINA BRUDS


DET VÄRSTA MED ATT VARA VÄNSTERHÄNT

Folk frågar alltid: Hur är det att vara vänsterhänt? Hade inte riktigt tänkt på det, men satt och tänkte på det i morse och kom fram till att det verkligen suger att vara vänsterhänt, this is why;
 • Man lyckas alltid smeta ut allt man skriver under proven så allt man har att lämna in är ett grått papper.
 • När jag får smörkniven efter en högerhänt är smöret på fel sida!
 • Vänsterhänta lever i genomsnitt 9 år mindre än högerhänta.
 • Det är grymt svårt att öppna plåtburkar med såna där burköppnare... Du vet vad jag menar!
 • Bara föreställ er att rita på paint med fel hand. IMPOSSIBRU!
 • "Här Nellie, klipp av det här snöret åt mig är du snäll." "DET ÄR JU FEL SAAAX!"
 • "Ni kan skriva med fel hand så att vi inte ser vilken som skriver vad" sa lärarna. Jag var den enda som lämnade in ett papper utan utsmetad text...
Jaa, det är väl lite såna saker som jag stör mig på i vardagen. Finns nog grymt många mer, typ som att jag inte kan hålla i en innebandyklubba rätt osv...

Livet leker!, och du är awesome!

Sitter i en källare, en källare som inte var lika läskig innan jag såg Grave Encounters igårkväll. Här sitter jag framför den stationära datorn. Röd dag. Inga läxor. Jag köpte Nivea Q10 body lotion och nya kosttillslottstabletter, samt proviva och mörk choklad som jag inte gillade. Hardstyle strömmar ut från mitt headset. Åt hemmalagad lunch hemma hos härligaste Ida. Myskvällar planeras. Jag är lycklig.
Jag är ledig imorgon, sovmorgon. Min mamma kommer till Arvika ikväll. Fick två maskrosor från min 3-åriga kusin.
Jag har fått sommarjobb. Jag kom preliminärt in på natur. Jag får tillbaka matlusten. Mitt hår har växt otroligt mycket det senaste halvåret. Jag har underbara vänner, som jag alltid kan prata med. Jag har äntligen ett fint rum. Jag har en halv burk Ben&Jerrys i Karlskoga som väntar på mig. Jag har förlorat 4 cm runt midjan. Jag har inget att klaga på. Snsart min födelsedag. Snart skolbal. Snart sommarlov. Har en snygg bikini för sommaren. Jag är älskad, och jag älskar andra.
Livet är så freaking awesome, och det är du med! Ibland måste man bara sätta sig ner och tänka över vad som är så himla bra!
Igen..? jaha...

Neej vet ni vad, kommer faktiskt inte hem till bloggdatorn den här helgen heller! Sux yes men ska fira min morbrors... 40 års dag tror jag det är, hehe! Så stannar här i min disfunktionella håla till den 25e maj, då ni! Då blir det lika halv bra uppdatering som vanligt! :D
Puss!

EXTREME ROOM MAKEOVER-IKEA KAN SITT

Före:
Efter:TAKE CONTROL AND BELIEVE IN MY SELF FOR A WHILE


BEACH


FEM AV FEM TOAST

oj jag har fått näsblod...

New In

Tisha och shorts från Junkyard.

DET VAR INTE JAG!!

Hej. Jag har vandaliserat mitt rum. Hejdå.
Nääe, men tanken var ju att jag skulle städa rummet. Så jag ställer mig i rummet, ser mig omkring - HÄR MÅSTE MÖBLERAS OM! Så här går jag runt och flyttar sängar och klädställningar osv, så inser jag att det var bäst som det var från början, och då hade jag ju redan hunnit åstadkomma allt detta kaos! Min spargris gick sönder...

BARNVAKT I GÖTLABORG

Känns som att jag glömde berätta lite om varför jag inte bloggade förra veckan, innan jag åkte till göteborg och var barnvakt åt två bedårande kusiner! Det är dock ett mirakel att jag fortfarande kan säga bedårande om dom, har ju trots allt varit sjukt jobbigt att passa två barn, vars äldsting endast är 4 år. Men det har gått! Fick ju även 1600 för mödan så jag är bra nöjd. Det enda som skaver lite är att jag inte kunnat  blogga eller berätta för er att ja, jag kommer tillbaka vecka 18 (är det ens vecka 18 nu?).
Men nu så vet ni! Räkna inte med att jag kommer dunderbomba er med inlägg nu under den här helgen, bara för att jag inte bloggade last week, utan ska hålla mig till standarden ;)
Puss på er!

RSS 2.0