GULT HÅR - DET LÖSER VI

 
Levt på silverschampo och kepsar sen i söndags då jag blonderade mig.. bad choise jao, menmen, what to do?
 

ARVIKA HELG

 
 
 

NOW IT'S ONSDAG. HELLO ONSDAG.

Tja mina mandariner!
Sitter just nu och försöker göra kemi-lapprapporten (jk) samtidigt som jag sitter och sjunger på Friday. Längtar så tills det blir helg, och lov, och Arvika och allt sånt där! 
Nej nu ska jag gå och försöka lägga fötterna bakom huvudet. 
Tjarrå.

YOU KNOW IM ABOVE YOU. YOU'VE GOT NOTHING ON ME


MIND YOUR MANNERS

 

TOP 5 HOS KILLAR

UTANPÅ GILLAR JAG KILLAR 
  1. Med ett vackert leende: Blir alldeles varm inombords när en kille med ett vackert leende ler mot mig!
  2. Med breda axlar: Finns inget som får en att känna sig tryggare än ett par breda axlar att luta sig mot.
  3. Som luktar gott: Är helt besatt av killparfym. Känns alldeles underbart att känna igen lukten av en kille man tycker om.
  4. Med fin hårfärg: Tål inte att se en kille med t.ex. gult hår, eller typ orange...
  5. Med fin hy: Men verkar inte ens vara ovanligt längre för killar att ha perfekt hy, men hursomhelst, en hy som är len och fin är ett plus!
 
JAG GILLAR KILLAR MED EN PERSONLIGHET
  1. Som kan få mig att skratta: Jag älskar att skratta, så är verkligen inte svårt att tycka om någon som får mig att skratta!
  2. Som kan få mig att känna mig trygg: En kille som kan ställa upp i alla lägen och stötta är något alldeles underbart!
  3. Som bjuder på sig själv i alla lägen: Tycker faktiskt att det är lite tråkigt med folk som håller tillbaka, alla har ju en busig sida, bara att vissa är rädda för att visa den, väldigt tråkigt tycker jag!
  4. Som gillar att kramas: Jag blir så himla ofta kramsjuk, älskar att ha någon att kramas med!
  5. Som går att lita på: Finns nog inget jag hatar mer än att gå runt och känna att man inte har koll på sin kille om han är ute, har ju varit med om att en kille varit otrogen mot mig, är verkligen superduper tråkigt.
Supersämst bild men allt jag har för tillfället!

TAKE ME BACK WHERE I BELONG


PLUGGFÖDELSEDAGSTISDAG

Gick upp tidigt i morse (som vanligt though)  för att fira min faders 37års dag. Grattis pappa! Går sämre och sämre att komma upp på morgonen nu, mörkt ute, och nyrakade ben gör det så mysigt att ligga i sängen, haha!
Ska snart ta mig ann ca 5 böcker i min väska, och sen bara vila. Har blivit så stressad på senaste tiden att jag trott jag ska svimma av all migrän...

YEAH, SOMETIMES WE BREAK DOWN

I will not talk. Will not eat. Will not fight. Will not listen. Will not wake up. Will not smile.
 
Känner mig helt förstörd, och behöver verkligen skriva av mig, så det här är inget ni behöver läsa.
 

Som sagt, helt förstörd. Känner bara hur allt sliter på mig. Press från alla håll och kanter.
Var en bra vän. Ha en snygg kropp. Ha utmärkta betyg. Gör som dina föräldrar säger. Stå ut med den konstanta smärtan i kroppen.
 
Efter ett tag går det bara inte. Jag är utmattad av att tillfredsställa alla. Vill bara sova, och sova i år. Jag vill bli 18, flytta hemifrån, sluta skolan, vara frisk. Jag tål inte hur mycket som helst. Börjar bli rädd att jag är på gränsen till depression. Jag skulle inte ha något emot att bli kidnappad. Jag skulle slippa det här.

WHILE I'M STILL AWAKE HE HAS NO TROUBLE SLEEPING, CAUSE WHEN A HEART BREAKS NO IT DON'T BREAK EAVEN.


MYSIGASTE KLÄDSELN MÖJLIG

Kan inte hjälpa att känna att min onepeace tjänar sitt syfte även när den inte sitter uppe vid hakan. Tummen upp för nya mjukisbyxor!

NÅGOT SOM ALLTID FÅR MIG PÅ BRA HUMÖR


I WON'T WASTE MY FREAKING TIME ON SHIT LIKE THIS.

Acting strong. Breaking down. Reaching out. Coming up. Flying high. Acting strong.
 
  
 

STAY WITH ONE, DOUCHE.

Bild på dagens underbara lunch från Icas salladsbar!
Idag har det varit studiedag, så har bara (bokstavligen!) varit hos tandläkaren och suttit framför TV:n, även varit och beställt tid hos läkaren för att se om dom kan diagnosera varför jag har så öm hud... Fick även reda på idag att jag troligen bara skulle bl fularei i käften efter en tandställning, så blir troligen en käkoperation när jag är 18/19... whopwhop!

ÖVERLEVDE.. ELLER?

Sitter just nu framför TV:n och ser på Greys Anatomy och drygar mig som en äkta "Studiedagimorgon-person" gör!
Kom ju hem helskinnad igår i alla fall, troligtvis tack vara Daniel som var snäll nog att följa med!
Kan dock inte säga att jag mår prima-ballerina (haha!), har ju faktiskt fått stå ut hela dagen med en träningsvärk lik ingen annan. Bristen på träning visar ju sig, när man till och med glömmer att strecha efteråt!
Well well, åker snart till Mc Donken med pappa som bjuder på glass (försöker vara nyttig men jaa.. ja.), sen ska jag bara slappa, låta mina ben/sätesmuskler växa till sig!

LADDAR UPP, TAGGAR NER

Lastar på med tonvis med kläder för att ta mig en halvmils promenad med hunden på elljusspåret. Lite nervös är man ju att gå ensam när man hört alla dessa berättelser om folk som gått i skogen och blivit nerslagna av människor beväpnade med grenar och kofötter (redskapet, inte liksom klövar..)... Usch nu får jag inte tänka så! 
Vi hörs förhoppningsvis i morgon igen! Tjarrå!
 

WORK THE F OUT

 
Har bestämt mig för att sluta upp med det jag gör nu. Vad är det jag gör?
Jag blundar för hur min kropp ser ut, bortföklarar min vikt och vägrar inse sanningen. Man kan inte ha samma kropp som när man var 13 för alltid, något man inser när man vidgar synen. Tvingar mig själv att klä mig i osmickrande kläder och se på mig själv, för att tvinga in sanningen i skallen på mig. Sen kommer jag kunna ta mig igenom det här, och se ut som jag vill i alla kläder, alla väder, alla dagar.
Från och med idag.

GRÅ DAG IDAG

Vinterjackan åker fram, gått upp extra tidigt för att läsa 25 sidor kemi, grått väder, gråa (vita hähä) kläder, jaja. bara ett hål i strumpan idag.
 
Men herregud hur beter jag mig! Som en himla poet ellern ånting sånt. That's not me, not at all.
Jag vill se på Greys Anatomy, ta en promenad och sitta framför en kamin på trägolvet hemma i Arvika-huset. Så kallt och tråkigt här, sover ju för sjutton med typ 3 täcken...
Misshandlade mina läppar med läppbalsam när jag kom hem.
 
TADAAA - ett blogginlägg!

ARVIKA MÂRTEN

Hade en otroligt grym dag i Arvika igår! Praktiskt taget omöjligt att skratta mer än jag gjort! Så himla bra med underbara vänner!
Tack för dagen Oscar, Elin, Selma och Ida!♥

SKÖN DAG

 
Haft en riktigt soft dag idag, fastän jag inte borde ha det! Varit ute och gått en liten sväng med Marcus, pluggat (försökt) med Jenny som ska sova över, men min grafräknare har ju gått sönder - dagen innan matte provet, AWYEAH!
Nu ska jag krypa ner under täcket och dö eller nått. Tjarrå.
 

TODAY


NÅNTING ALLA TJEJER KAN RELATERA TILL

 

5 ASIATISKA VIDEOKLIPP

 
  
 
 

What do you want from me?

Ibland undrar jag lite på vilka ni är, som faktist läser min blogg. Asså jag skriver ju inte precis något kul, inte heller något intressant eller "fångande". Jag börjar tro att alla ni som läser min blogg är typ läskiga stalkers som bara vill veta om jag är hemma så att ni kan campa i buskarna utanför min lägenhet. 
 
Yeah, that's propably the only reason why i have readers.
 
Nej men asså man läser ju bloggar som typ www.itbotc.blogg.se och www.mysquare.blogg.se, som tillhör några utav mina närmaste vänner. Bloggar som verkligen rekomenderas! Och så kollar man igenom min blogg, är ju seriöst precis lika kul som den var när jag började blogga, typ 4 år sen. Haha asså... den är nog tråkigare.
 
Men tack hörrni! För att ni läser och står ut med mina tråkiga inlägg, jag är så glad att ni inte skickat några hatkommentarer än, hähä!

RSS 2.0