Videobloggar på engelska för första gången!

 

HURTIGT

Gav en lärare en komplimang, köpte blommor till mina föräldrar, bakade en tårta, ska ut och springa en mil i regnet, skriva en skoluppgift och tillsist storstäda rummet. Känner mig otroligt hurtig idag!

LAST DAY OF SUN

 
Idag är sista dagen här i Fuengirola, Málaga, och den kommer spenderas dels på stranden och dels på marknaden. Har ett par grejor som måste inhandlas innan vi åker och lite bränna som måste jämnas till.
Vi lägger oss kl 7 ikväll, för imorgon åker vi till Málagas flygplats kl 04.30, och jag är faktiskt glad att sista dagen här är så kort! Vill verkligen hem och fräscha till mig och sova i ett TORRT rum med duntäcke och mjuka kuddar, ENSAM.
Till och med att få använda sitt fina schampoo och äta sina egna frukostflingor låter otroligt lockande.

Adventure zoo

 
Varsågoda, en bildbomb.
 
Idag har jag försökt hålla mig undan från solen så gott som möjligt, då min hud redan är genomstekt som den är sen gårdagen, men tvingade mig ut i solen idag ändå till Adventure Zoo!
Var verkligen helt enormt och det kändes som jag gick igenom en hel stad innan vi var ute. Men kul var det!
Var även sista "aktiviteten" vi hade här i Spanien, och nu väntas bara två dagar i solen innan vi åker tillbaka till isiga Sverige igen.
Måste erkänna att jag har lite hemlängtan...
 
 

DELFIN / SJÖLEJON SHOW


STRANDDAG

 
Idag är det klarblått på himlen och solen värmer otroligt mycket. Under kläderna har jag en bikini som ska få göra fina, ljusa avtryck på min snart bruna hud! Rejält poetisk idag är jag också!
Senare idag ska vi gå på delfinshow och sist men inte minst shoppa gärnet! 

FJÄRILSHUSET

 

BIRDSHOW

 
 
 
Igår bestämde vi oss för att trotsa regnet och gå på fågelshow på toppen av det högsta berget i Fuengirola! 
Vi åkte linbana dit, och tog ungefär 20 minuter att åka hela vägen upp, alltså var vi väldigt högt upp! 
Dom hade en show där dom lät fåglarna flyga över huvudena på publiken och gjorde olika trix. Det var något utav det läskigaste jag varit med om, om jag ska vara ärlig! 
 
 

SPANIEN

 
 

RSS 2.0