Varför jag tycker SD inte är ett lämpligt parti att rösta på

Jag tänker bara säga som det är: Jag är helt emot SD. 
 
Jag får höra hela tiden att SD är ett parti med bra politik, att dom inte alls är rasistiska och att de kommer med bra förslag för att Sveriges ekonomi ska hålla så bra som möjligt i längden. Visst låter det bra? Men om man lyssnar nogrannare så hör man annat också.
   Invandrarna tar våra jobb, de vandaliserar hus och bilar och vår ekonomi kommer krascha på grund av dem. Muslimerna tar över. Jag vet åtminstone en av dessa motiveringar som använts förut.
   "Judarna tar våra jobb. Anledningen till att vår ekonomi är så dålig idag är på grund av judarna." Det var ungefär det Hitler sa, innan han lovade att få ett stopp på det hela. Han lovade att Tyskland skulle bli ett land med återställd ekonomi. Han var en bra talare, kom med bra förslag och hade en bra politik. Precis som SD. Det många inte tänkte på under den tiden var hur Hitler skulle ta sig ann dessa judar som ställde till det så mycket för Tyskland. Hitler verklade ju så resonlig - han skulle säkert komma på ett bra sätt att få ut judarna ur landet. Fast nu var han ju inte särskilt resonlig och jag vet åtminstone några i SD som inte heller har alla hästarna i stallet.
   Vill vi verkligen rösta fram ledare som går runt med järnrör på stan? Som kallar kvinnor för horor och invandrare för blattar? Som ljuger om sina bakgrunder för att vända folket emot invandrare? Som påstår att de inte alls är rasister, när dom skyller många av de problem vi har i Sverige på "invandrare". 
   Jag vil inte ha såna ledare. De verkar inte vara särskilt vettiga, eller resonliga eller benägna att se saker från mer än ett perspektiv. Jag vet att jag tar i nu, men jag vill inte ha en "Hitler situation" i Sverige. Om de inte kan hålla tassarna i styr, eller ens ha ett dåligt samvete för alla de lögner de spottat ur sig, hur kan vi då lita på dem när de har makten över Sverige? Hela tiden förnekar de vad de sagt, vad de gjort... Hela tiden försöker dom sudda ut spåren för att dölja för oss röstare att de inte duger som ledande parti. Jag tror inte människorna i Sverige förstår riktigt hur långt de kan gå. 
 
Jag vet inte vad folket förväntar sig av att ha SD i täten för Svensk politik. Eviga jobbmöjligheter, förmögenheter och välfärd? Ja visst, sitt på er lilla pengahög medan SD röjer stan från invandrare. Jag tycker inte att det är rättvist att säga att invandrarna är roten till jobblösheten i Sverige. Jag tror inte att det är de som har jobbat hårt i skolan, eller sökt jobb under somrarna, eller engagerat sig i jobblivet som är arbetslösa. Det är de som sitter och inte får någon hjälp i skolan, eller som inte ens bryr sig om sina egna liv som är arbetslösa. Och jag tror inte att arbetsgivarna anställer invandrare för att... "tja, de behöver jobb så varför inte?" utan för att de helt enkelt hade bättre kunskaper, mer erfarenhet, mer driv och passion. Det kanske är sånt som vi behöver mer i av i Sverige. Bättre skola, mer hjälp, mer stöd. Sen vill jag bara påminna alla om att invandrarna sällan jobbar på topnoch-ställen. De står och bakar pizzor hela dagarna och kör taxi eller buss, och oftast är det de som ger bäst service -större leenden, fler välkomnanden... Jag tror vi kan lära oss en hel del från dessa människor - de som lämnat allt bakom sig för att få en chans till ett liv i demokrati, utan terror och blodbad, utan död och våld. De vill bara leva i fred för en gångs skull.
   Vad gäller vandalismen tror jag inte heller att det enbart är invandrarnas fel. Det finns gott om Svenskar som älskar att förstöra för andra. Pyromaner, sadister, pedofiler, våltäcktsmän, rånare. Ska vi utvisa dom också kanske? Eller är det bara invandrarna vi vill få ut? För det verkar som att vi gärna ger böter till svenska kriminella, men när det kommer till invandrarna, då ska dom ut. Visserligen är det dåligt med respekt att komma till Sverige och bryta mot lagarna, men då kanske vi borde göra något åt brottshanteringen istället? Se till att verkligen alla, oavsett ursprung, får ett straff som passar brottet - inte hudfärg. 
 
Det jag försöker säga är att lösningen är inte att skicka tillbaka invandrarna dit de kom från. Ärligt talat tror jag inte att de ville fly från sitt hemland och slitas från sina föräldrar från första början. Jag tror att vi helt enkelt måste lära oss att hantera brott och dåliga kunskaper (vilket resulterar till jobblöshet) hos alla i Sverige. Hur vi ska bättre vår ekonomi, det vet jag inte, men jag vet att hade jag suttit i Sveriges ledande parti, skulle jag vilja ge alla en chans, och jag skulle vilja se äkta rättvisa. 

RSS 2.0