BECAUSE WE ARE YOUR FRIENDS

Massa randoma bilder. ♥


ONÖDIGA MUSIKTANKAR

Dubstep
hardstyle
Har alltid varit lite av en dubstep person, men känner att jag börjar dra mig mot hardstyle istället. Känns nästan lite som om dubstep bara ligger och skrapar på ytan, medan hardstyle går ner på djupet... mjaa. Känner även att Linkin Park börjar göra lite inverkan på mig...
Kanske är jag genomskådad, kanske är ni blinda, men det jag försöker säga är: Här är lite musiktips!

STOPPA SVERIGE-DEMOKRATERNA?

Usch, jag blir så himla arg när jag hör om hur Sverige utvisar utlänningar som absolut inte borde åka tillbaka till sitt eget land! I min familj har vi många vänner som är invandrare, såna som blir misshandlade, torterade och fängslade i sitt hemland, dom kommer till Sverige och hoppas få stanna kvar, för det är den enda chansen dom har att överleva, men det bryr sig ju inte migrationsverket om, dom bara utvisar, men till vilken nytta?
Skämms verkligen över att bo i Sverige när jag hör om vänner som försöker begå självmord för de kan absolut inte åka tillbaka, de skulle hellre dö, men dom blir utvisade ändå... Jag förstår verklgien inte hur det kan bli jobbigt för Sverige med invandrare, jag tycker det är bra att Sverige kan bli ett mångkulturellt land, de jobbar och försöker tjäna Sverige, men det känns som om migrationsverket tycker att de är mindre värda än oss? Så himla patetiskt! Och det värsta är att Sverige-demokraterna vill öka utvisningen? Vissa människor dör om de utvisas, dödar vi de som inte kommer från Sverige kan vi alla lika gärna kalla oss själva för Hitlers efterträdare. Vi bor alla på samma jord, vi borde kunna dela på den.HE STILL MAKES ME HAPPY


TONIGHT WE ARE YOUNG

Har nog aldrig haft en såhär dryg dag tidigare!
Har praktiskt taget bara ätit, spelat, lyssnat på musik och läst serier, känner mig ändå väldigt grym pga flera olika anledningar... och det är ju bra! :)

YOU CAN'T FEEL THE HEAT, UNTIL YOU HOLD YOUR HAND OVER THE FLAME


SO HAPPY THAT I GOT FEVER

Bara lite randoma bilder från Stockholm

Sitter just nu i min otrooligt bekväma säng om man skulle jämföra med den jag delade där borta i Stockholm. Tänkte börja göra i ordning mig snart, ska iväg och fira morfarsgubben i Örebro om några timmar.. närmare bestämt ca 8 timmar när jag tänker efter... Bara att ligga och slappa dåra!


NEW IN - STOCKHOLM

Bikini - Style by Tyra
Klänning - veromoda
Skor - Bik Bok

GAMLA STAN


STOCKHOLM

Solglasögon, snygga skor och det röda läppstiftet. Väskan är packad och gänget är taggade! Snart åker jag och mina favorittjejer till Stockholm och lever det ljuva livet! De sista förberedelserna är kirrade - 3 1/2 timmar kvar!


GLADER PÅSK!


FRIDAY-COOKIES

Nu har jag stått i köket hur länge som helst känns det som och bakat jordgubbsgrottor. Inte lika gott som hallongrottor men fortfarande väldigt gott!

HEMLÄXA

Bläblöblå...
Suttit vid köksbordet ända sedan jag kom hem och arbetat med min hemläxa - min skulptur. Hade gjort en för skulpturprojektet i skolan, men den verkade fått med sig otur och blev av med både vingar och huvud, så därför har jag suttit halva dagen, hemma, och knådat lera.
För att bryta mig ur tristess/stress zonen ska jag nu ta mig ett långt varmt bubbelbad med te vid sidan om, inte minst för att jag behöver det efter att nästan ha missat tåget hem och sprungit som en galning genom stan...

RSS 2.0